Tandartspraktijk Den Haag Centrum

Tandartspraktijk Den Haag Centrum

De meest zorgzame Tandartspraktijk in Den Haag Centrum!

Uw glimlach is onze passie! Bij Tandartspraktijk Den Haag Centrum staan wij klaar om ervoor te zorgen dat het gezondheid van uw gebit de nodige zorg en aandacht krijgt, zodat u met een stralende glimlach door het leven kunt gaan! Benieuwd naar onze diensten? U kunt een afspraak maken of onze diensten bekijken!

Over Tandartspraktijk Den Haag Centrum

Wij geven om de gezondheid van uw gebit
Bij Tandartspraktijk Den Haag Centrum staan we klaar om u te helpen!
Onze tandspecialisten zijn, uiteraard, uiterst bekwaam in de algemene verzorging voor uw gebit. Naast altijd up-to-date vakkennis, hebben onze tandartsen ook diverse specialisaties. Wilt u hier meer over weten?
tandartspraktijk den haag centrum
Onze Behandelingen

Tandartscontrole

Een van de meest voorkomende tandartsbehandelingen is de tandartscontrole. Bij een tandartscontrole controleert de tandarts op gaatjes en tandvlees ontstekingen en reinigt hij of zij gelijk uw tanden.

Vulling

Als u een gaatje heeft of een stuk tand mist, krijgt u een vulling. Deze tandartsbehandelingen repareren de tand of kies.

Prototyping

Regelmatig naar de mondhygiënist gaan is zeer voordelig. Voorkomen is beter dan genezen, daarom wijzen wij erop om minstens één keer per jaar een bezoek te brengen aan de mondhygiënist.

Tanden/kiezen trekken

Soms kan het nodig zijn om een tand of kies te trekken. Deze tandartsbehandeling vindt plaats als een tand niet meer te redden valt, omdat deze er te slecht aan toe is. Tanden die in de weg staan worden ook getrokken.

Sealen

Sealen is één van de tandartsbehandelingen waarbij er een kunststoflak word aangebracht op de tand of kies. De kunststoflak wordt aangebracht op bijvoorbeeld spleetjes tussen de voortanden, diepe groeven en afgebroken tanden.

Wortelkanaalbehandeling

In de wortel van een tand of kies zitten meerdere wortelkanalen. Deze kanalen zijn gevuld met bindweefsel, zenuwen en bloedvaatjes. Dit wordt ook wel pulpa genoemd. Als dit gaat ontsteken, is een wortelkanaalbehandeling noodzakelijk.

Waarom Tandartspraktijk Den Haag Centrum?

Zorgzame Medewerkers

Wij staan altijd voor u klaar om u de meest zorgzame hulp te kunnen bieden.

Modern Apparatuur

Wij werken uitsluitend met de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Geavanceerde Behandelingen

Onze behandelingen worden altijd uitgevoerd met het best beschikbare materiaal.

Ervaren Tandartsen

Wij werken uitsluitend met de meest zorgzame tandartsen en mondhygiënisten.