Dentalpractice The Hague Center: the number one dental practice in The Hague and surroundings

Dentalpractice Den Haag Centrum is a dentalpractice based in The Hague. We as a dental practice have a clear goal, which is to give every patient the best care and attention that he or she needs. This goal is only achieved when the patient leaves our place with a smile. This is achieved by delivering high quality, because with us the patient is always in the first place. Getting help quickly is important to us. That’s why we use short lines at Tandartspraktijk Den Haag Centrum – so that you can continue your daily activities after your visit to the dentist.

Referenties

footer-top-4000px
× How can I help you?

Beste bezoeker,

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.

Wij zijn beperkt open voor reguliere patiëntenzorg. Het landelijk beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

In het kader van de algemeen geldende Corona-maatregelen laten wij enkel bezoekers toe in de praktijk die telefonisch een afspraakbevestiging en screening hebben gehad.

Wij verzoeken u alleen naar uw afspraak te komen.

Afspraken:

U zult voor iedere behandeling door ons worden gebeld voor een screening en informatie verstrekking. Heeft u geen telefoon gekregen (of gemist), bel ons dan terug. Het kan zijn dat we u niet hebben kunnen bereiken.

Zonder een afspraakbevestiging en screening gaan afspraken niet door! Zonder een afspraak kunnen wij u ook niet toelaten tot de praktijk. 

Pijnklachten:

Heeft u een pijnklacht, bel ons dan gerust zoals u gewend bent. Buiten onze werktijden In geval van spoed kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. In overleg wordt bekeken of en hoe u behandeld kunt worden.

Contact:

Wij verzoeken om voor vragen niet naar de praktijk te komen.

Zowel telefonisch als per e-mail zijn wij gewoon bereikbaar en staan voor u klaar.

~ Team Tandartspraktijk Dental Luxe ~