Angst voor de tandarts

Heeft u angst voor de tandarts? In dit geval kunt u behandeld worden door onze gespecialiseerde medewerkers in onze tandartspraktijk in Den Haag. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander patiënten van hun angsten af te helpen.

Angst voor de tandarts, is dat nodig?

Tandartspraktijk Den Haag Centrum voert een werkwijze uit dat specifiek gericht is op angstige patiënten. Onze tandartsen passen pijnbestrijding toe zodat u absoluut geen last heeft van pijn. Angst voor een bezoek aan de tandarts is daarom bij onze praktijk niet meer nodig.

Daarnaast garanderen wij dat uw angsttandarts in Den Haag voldoende tijd voor uw behandeling neemt. Dit betekent dat we de behandeling langzaam opbouwen en er stap voor stap aan de patiënt wordt uitgelegd welke handelingen er ondernomen zullen worden. Dit zorgt ervoor dat bestaande angsten spoedig verdwijnen. Op deze manier kan de behandeling rustig en in samenspraak met de patiënt worden uitgevoerd. Bij de eerstvolgende behandeling voelt het gros van de angstige patiënten zich een stuk meer op hun gemak.

Tandartspraktijk Den Haag Centrum helpt u met uw angst

Bent u bang om een tandartsbehandeling te ondergaan? Praat er dan over met uw tandarts. Hij of zij kan dan rekening houden met uw angst en deze zelfs verminderen.

Deze tips van onze angsttandarts kunnen u wellicht helpen:

 Het is mogelijk om enige tijd vóór uw behandeling bij onze praktijk langs te komen. Samen met uw tandarts bereid u zich dan            voor op de afspraak door middel van kalmeer- en ademhalingsoefeningen.

Laat u eerst goed informeren over de behandeling die u moet ondergaan.

Onthoud: tijdens het verloop van een tandartsbehandeling heeft u ook de controle. Spreek bijvoorbeeld een teken af wanneer        u even een adempauze nodig heeft.

Contact opnemen met een angsttandarts is belangrijk

Het uitstellen van een bezoek aan de tandarts is onnodig en bovendien zorgt het voor een achterstand op de gezondheid van uw gebit. Bij Tandartspraktijk Den Haag Centrum zijn angsten overbodig; onze professionals zorgen dat u voor, tijdens en na de behandeling een prettig tandartsbezoek beleeft.

Bent u benieuwd hoe het precies is gesteld met uw gebit? Maak dan gerust een afspraak. Tijdens de kennismaking wordt enkel een controle uitgevoerd van het gebit. Er zal dus geen behandeling plaatsvinden.

Het is belangrijk om van jongs af aan regelmatig naar de mondhygiënist te gaan. Tandartspraktijk Den Haag Centrum gelooft dat voorkomen beter is dan genezen. Bij onze praktijk in Den Haag kunt u te allen tijde terecht voor een behandeling. De mondhygiëne behandeling bij Tandartspraktijk Den Haag Centrum is in eerste instantie om gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen. Daarnaast richten wij ons ook op genezingen. Denk hierbij aan het behandelen van een tandvleesaandoening.

Help mij van mijn angst af!

Afspraak maken

Inschrijven

Contact

× How can I help you?