Expat Dental Care

Expat Dental Care – Dentist for Expats in The Hague

We understand how daunting going to the denstist can be. Which is why care for and comfort of the patient is always very important to us. We aim to make you and your family feel at home, even if you are away from home.

Our personal approach allows us to always offer an individual treatment plan that matches your personal and financial situation. This means that you always have the same dentist and dental hygienist who treats you, who knows you and your personal situation and takes this into account during the treatments and plans. The practitioner will discuss the different treatment options with a transparent overview of the costs. This way you always get the best possible treatment that fits your needs and situation.

 

“Tandartspraktijk Den Haag Centrum” is located in The Hague city center and has been providing high quality dental care since 2004. In our modern practice we use the latest technologies and are equipped to the highest standard of hygiene.

As an expat living in Holland, you are welcome to our practice. We have English speaking staff and we are indicated as a preferred dentist at IAmExpat.com

Our Team

Click here to meet our team!

 

Our dental care is provided by university-educated dentists, all of whom are government-registered (BIG-registered). The quality of dental care, also in comparison with other countries, is excellent.

 

Our team consists of dentists, hygienists, assistants, dental specialists for esthetics, implantology and dentures. We also have administrative team members who are all here to assist you swiftly and in a friendly manner.

In order to guarantee the highest quality, we only work with qualified assistants and our practitioners keep their knowledge up-to-date through annual courses and trainings.

Our services

 • Periodic dental check ups
 • (Deep) teeth cleaning
 • Oral hygiene treatments (gingivitis, gum diseases, e.g.)
 • Esthetic dentistry
 • Teeth whitening
 • Restorative dentistry
 • Orthodontics and “Invisialign”
 • Dental crowns an bridges
 • Implant surgery
 • Implant suported dentures
 • Prosthetic dentistry and dentures
 • Anxiety dentistry
 • Pediatric denistry

Expat Dental Care (Dutch)

Ook expats hebben soms een tandarts nodig wanneer zij in een ander land dan gewoonlijk verblijven. Zij zijn op reis voor bijvoorbeeld het werk en krijgen last van hun kies, in dit geval is het toch wel handig om even een professional te contacteren voor een behandeling. Zo kan ook jij van de pijn afkomen. Wij begrijpen dit maar al te goed, dit is dan ook de reden dat je bij TP Den Haag Centrum als expat altijd welkom bent voor diverse soorten behandelingen. Wat voor soort tandartspraktijk zijn wij dan eigenlijk en wat zijn de voordelen van onze praktijk in Den Haag? Dat zullen we jou eens laten zien!

Alle mogelijke soorten behandelingen

TP Den Haag Centrum is er voor iedereen in de regio Den Haag, dus ook voor de expats, die op zoek zijn naar medische hulp omtrent het gebit. Er zijn diverse soorten behandelingen die wij voor je kunnen verrichten. Op de eerste plaats is het natuurlijk mogelijk om de reguliere controle en mondverzorging te krijgen. Dit is toch wel zo handig, op die manier kan je zien of jouw gebit nog wel helemaal goed verzorgd is. daarnaast zijn wij er voor de mensen die graag een speciale soort behandeling willen volgen, hier kan men bijvoorbeeld denken aan het laten bleken de tanden. Voor een geheel overzicht van de diensten en behandelingen die wij voor expats en andere klanten kunnen verrichten zou je even hier op de site moeten kijken. Hier staat alles op wat je maar nodig hebt.

Expats zijn natuurlijk vaak onderweg voor een tijdelijke periode. Dit kan natuurlijk met het werk te maken hebben, al is het soms ook gewoon uitzending voor een organisatie. Om jou toch te kunnen helpen jouw gebit zo gezond en verzorgd mogelijk te houden zijn wij er ook voor deze groep mensen. Heb jij dus een behandeling nodig en ben je maar tijdelijk in Nederland? Geen zorgen, wij van TP Den Haag Centrum zorgen ervoor dat ook jij van de pijn af moet kunnen komen. Niemand zou moeten rondlopen met klachten aan zijn of haar gebit, vooral niet als ze makkelijk op te lossen zijn.

De praktijk zelf

TP Den Haag Centrum is een tandartspraktijk in het centrum van Den Haag. Als tandartspraktijk staan wij ergens voor, wij vinden dat elke patiënt de beste zorg en aandacht zou moeten krijgen voor zijn of haar gebit. Je moet natuurlijk wel met een lach de deur uit kunnen lopen bij onze praktijk. We hebben al ruim 15 jaar ervaring als tandartspraktijk, deze ruime expertise en kennis is wel zo prettig als het aankomt op het gebit. Iedereen moet bij ons terecht kunnen voor de beste medische zorg die er maar te krijgen is op het gebied van mondverzorging. Kom anders een langs of stel de vragen die je hebt aan onze balie, wellicht zien we jou binnenkort ook langskomen voor een behandeling.

Afspraak maken

Inschrijven

Contact

× How can I help you?