Expats

Expats

Ook expats hebben soms een tandarts nodig wanneer wij in een ander land dan gewoonlijk verblijven. Zij zijn op reis voor bijvoorbeeld het werk en krijgen last van hun kies, in dit geval is het toch wel handig om even een professional te contacteren voor een behandeling. Zo kan ook jij van de pijn afkomen. Wij begrijpen dit maar al te goed, dit is dan ook de reden dat je bij TP Den Haag Centrum als expat altijd welkom bent voor diverse soorten behandelingen. Wat voor soort tandartspraktijk zijn wij dan eigenlijk en wat zijn de voordelen van onze praktijk in Den Haag? Dat zullen we jou eens laten zien!

Alle mogelijke soorten behandelingen

TP Den Haag Centrum is er voor iedereen in de regio Den Haag, dus ook voor de expats, die op zoek zijn naar medische hulp omtrent het gebit. Er zijn diverse soorten behandelingen die wij voor je kunnen verrichten. Op de eerste plaats is het natuurlijk mogelijk om de reguliere controle en mondverzorging te krijgen. Dit is toch wel zo handig, op die manier kan je zien of jouw gebit nog wel helemaal goed verzorgd is. daarnaast zijn wij er voor de mensen die graag een speciale soort behandeling willen volgen, hier kan men bijvoorbeeld denken aan het laten bleken de tanden. Voor een geheel overzicht van de diensten en behandelingen die wij voor expats en andere klanten kunnen verrichten zou je even hier op de site moeten kijken. Hier staat alles op wat je maar nodig hebt.

Expats zijn natuurlijk vaak onderweg voor een tijdelijke periode. Dit kan natuurlijk met het werk te maken hebben, al is het soms ook gewoon uitzending voor een organisatie. Om jou toch te kunnen helpen jouw gebit zo gezond en verzorgd mogelijk te houden zijn wij er ook voor deze groep mensen. Heb jij dus een behandeling nodig en ben je maar tijdelijk in Nederland? Geen zorgen, wij van TP Den Haag Centrum zorgen ervoor dat ook jij van de pijn af moet kunnen komen. Niemand zou moeten rondlopen met klachten aan zijn of haar gebit, vooral niet als ze makkelijk op te lossen zijn.

De praktijk zelf

TP Den Haag Centrum is een tandartspraktijk in het centrum van Den Haag. Als tandartspraktijk staan wij ergens voor, wij vinden dat elke patiënt de beste zorg en aandacht zou moeten krijgen voor zijn of haar gebit. Je moet natuurlijk wel met een lach de deur uit kunnen lopen bij onze praktijk. We hebben al ruim 15 jaar ervaring als tandartspraktijk, deze ruime expertise en kennis is wel zo prettig als het aankomt op het gebit. Iedereen moet bij ons terecht kunnen voor de beste medische zorg die er maar te krijgen is op het gebied van mondverzorging. Kom anders een langs of stel de vragen die je hebt aan onze balie, wellicht zien we jou binnenkort ook langskomen voor een behandeling.

Afspraak maken

Inschrijven

Contact