Wahieda

Hallo, mijn naam is Wahieda Masram-Madaran, ik ben de balie medewerkster bij Tandartspraktijk Den Haag, Gehuwd en heb twee prachtige zoons en een hele leuke schoondochter.

Oorspronkelijk ben ik Surinaams, ik ben daar namelijk geboren. Maar ik ben vanaf mijn tiende levensjaar naar Nederland gekomen en in Den Haag opgegroeid.

Mijn hobbies zijn reizen, lekker eten, lezen en kletsen. Het kletsen vind ik al helemaal leuk als het werk het toelaat, zo leer ik de patiënten en mijn collega’s beter kennen.

Als opleiding heb ik MEAO (receptionist en secrtarieel) afgerond en heb als laatste de functie directie secretaresse bekleedt. Dit was bij een makelaar die tevens ook consul was van Niger. Je kan dus best begrijpen dat dit een veelzijdige functie was!

6,5 Jaar geleden ben ik door de voormalige eigenaresse van De Jordaan Mondzorg gevraagd om bij haar te komen werken. Zelf wist ik helemaal niets over de zorg, maar ik heb mijzelf dat enorm snel eigen gemaakt, dit is mede te danken aan mijn collega’s. Hierdoor ben ik de tandheelkunde ingerold, wat ik tot op heden nog steeds erg leuk vind.

Patiënten zijn erg nieuwsgierig over mijn werkdagen zodat zij contact met mij kunnen opnemen of even langskomen met hun vragen. Ik werk er nu dan ook al jaren en patiënten noemen mij ook bij mijn voornaam.

Één van de dingen die het echt heel voldoenend werk maken is dat patiënten als bedankje fruit, taart en/of koekjes meenemen na een geslaagde behandeling.

Elke dag is weer anders, je weet niet wat er allemaal op zo een dag gaat gebeuren elke dag is weer een verrassingsdag eigenlijk.

Afspraak maken

Inschrijven

Contact

× How can I help you?