Tandartspraktijk Den Haag Centrum

Specialisaties

Als goede tandartspraktijk hebben wij allemaal één ding gemeen met elkaar. Iedere goede tandarts weet enorm veel van het menselijk gebit, maar uiteraard zijn hier ook diverse specialisaties in. Wij hebben al onze specialisaties voor u op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar wij gespecialiseerd in zijn.
Implantologie behandeling

Een implantaat is een vervanging van de tandwortel. Deze behandeling kan pas worden geplaatst wanneer de kaak volgroeid is. Dit is meestal rond het achttiende tot het vijfentwintigste levensjaar. Mocht het zo zijn dat de kaak volgroeid is, dan staat onze implantoloog in Zoetermeer klaar voor u.

Narcose
behandeling

Bij de Narcose Tandarts Den Haag hoeft u niet meer bang voor de tandartsbehandeling te zijn. Uw tandartsangst slaat toe bij het geluid van een boor of het zien van het tandartshaakje of heeft u een vervelende tandartservaring gehad? Wij behandelen u onder volledige narcose, dus u merkt en voelt dus niets van de behandeling!

Mondhygiëne behandeling

Het is belangrijk om vanaf jongs af aan al regelmatig naar de mondhygiënist te gaan. Wij als tandartspraktijk vinden voorkomen beter dan genezen. U kunt bij ons in de praktijk terecht voor een mondhygiëne behandeling.

Cosmetische
behandeling

Niet tevreden over de kleur of vorm van je tanden? Wil jij een mooiere glimlach? Hiervoor ben je bij de Cosmetische Tandarts Dental Luxe in veilige handen. Wij zorgen ervoor dat u met een stralende glimlach door het leven gaat, want uw glimlach is onze passie!